Ter Inspiratie

Op deze pagina treft u heel verschillende kost aan. Van recente en van minder recente datum. Van Vredesspiralen tot preekschetsen en nog meer waarvan wij het de moeite waard vinden het op onze website een plaats te geven. Wat hier te vinden is zal, naar wij hopen, velen inspireren in hun betrokkenheid bij de vrede.

In de webwinkel zijn enkele specials van Vredesspiraal te vinden die besteld kunnen worden à € 3,-. Dit geldt ook voor de daar niet genoemde Vredesspiralen die wel op deze pagina te vinden zijn. Een mailtje naar secretariaat@kerkenvrede.nl is voldoende.

 

Vredesspiralen

Preekschetsen

Nieuws

Koorzang voor vrede?

Willem de Haan werd door Gerda Blees van de Volkskrant geïnterviewd over de vraag "Kunnen we alle koren laten zingen voor vrede?"

Lees verder
Naar aanleiding van 15 mei: Internationale dag van gewetensbezwaren

Door de IFOR (International Fellowship Of Reconciliation) werd op 15 mei de volgende verklaring uitgegeven.

Lees verder
Vredeslied voor de maand juni

Het is inmiddels al het 6e vredeslied op weg naar de jubileumdag van Kerk en Vrede op zaterdag 5 oktober, "Zingen tegen de bierkaai".

De keuze is gevallen op "De wijze woorden en het groot vertoon", van Huub Oosterhuis.

Over een wereld omgekeerd...

Lees verder

Agenda

5 oktober 2024 100 jaar Kerk en Vrede

Op 8 oktober a.s. bestaat Kerk en Vrede 100 jaar. Geen jubileum om te vieren. Maar wel om te gedenken en nieuwe inspiratie op te doen.

Op zaterdag 5 oktober komen we bij elkaar in Utrecht voor een dag van verdieping in zang, creativiteit en beweging. Nader bericht volgt.

Noteer deze datum!

Download hier de folder.

Lees verder