16 augustus 2016

Nederland kleurt weer een beetje meer regenboog

Herman van Veen:

“De wereld is niet mooi, Anne,

maar jij kan haar een beetje mooier kleuren.”

Zet je vredesweek in de kleuren van de Hoop.

Steek een Regenboogvlag uit. Een prima binnenkomer.

Steek een vredesvlag uit. Dan heb je het belangrijkste al gezegd.

Dat de mensen al aan de buitenkant van de kerk kunnen zien waar ze binnen voor staan.

Wat krijgt een straat waar de Vredesvlag wappert een heel ander gezicht.

Wat zijn er een hoop momenten en gelegenheden waarbij je met zo’n vlag op de proppen kunt komen. zie bijlage.

Amsterdam zag er bv tijdens de Europride bijzonder feestelijk uit doordat overal kerken, en moskeeën de regenboogvlag uit hadden hangen.

Kerk en Vrede heeft ook dit jaar weer een flinke voorraad regenboogvlaggen laten maken.

Hier ons hele assortiment:

1. 100 x 150 cm. Voor aan een woning; als je op demo gaat; op een liturgische tafel. Om cadeau te geven bij een geboorte. etc. € 15.

2. 200X 300 cm. Het grotere werk. Aan kerken scholen, gemeentehuizen. Politieke partijen geven hem cadeau aan gemeenteraden. € 55.

3. Maar we hebben ook vlaggetjes voor aan je fiets.. € 2.

4. Regenboog stickers : 11X 8 cm. € 2 per 10 stuks. Goed om uit te delen aan kinderen. Evt met wedstrijdje wie de opvallendste foto weet te maken van zo’n sticker op een plek in het dorp of thuis

5. Regenboog tafelkaars € 6.

exclusief verzendkosten